Viteza africană Runner - Ostrich negru

Pin
Send
Share
Send
Send


Una dintre cele mai mari păsări de pe pământ este struțul african. Cu siguranță, ați văzut-o de mai multe ori în fotografii și videoclipuri. În afară de a fi foarte mari și rapide, pene și păsări în jos sunt în mare cerere. În acest articol vă vom spune mai multe despre această specie de păsări și fotografiile din galeria foto vă vor permite să vedeți cât de amuzantă este această specie de struț.

Prezentarea generală a rasei

Sturturile africane nu pot zbura, dar pot rula foarte repede. În interiorul acestei rase există două diferențe: păsările cu picioarele și gâturile roșii și cu gâturile și picioarele albe și albastre. Prin habitat se disting struții nord-africani, Somali, Masai și est-africani. Diferența se datorează numai zonelor climatice ale habitatului, culorii picioarelor și gâtului în timpul perioadelor de împerechere.

origine

Africa modernă este considerată locul de naștere al struicilor, dar în prezent și pasărea trăiește în Irak, Iran și Arabia. În ciuda încercărilor de conservare a speciilor, populația este în declin, iar subspecii struțului african care trăiesc în Orientul Mijlociu sunt, în general, considerați distruși (din 1966). În vremurile preistorice, acești păsători au locuit deja pe teritoriul Europei de Est și India. Vă oferim să vă uitați la următoarea fotografie - în cazul în care struțul se numără printre savană, habitatul său natural.

apariție

Recunoasterea pernitei este foarte usoara. Înălțimea medie a "African" - 270 cm, iar uneori greutatea ajunge la 160 kg. Constituția este densă, gâtul este lung, fără penaj, capul este mic și ușor aplatizat. Ciocul este mare și drept, ochii sunt rotunzi, au genele pufoase, datorită cărora pasărea devine în mod constant eroul de parcele amuzante, fotografii și imagini. După cum știți, ochiul unui struț are aceeași dimensiune ca și creierul.

Un chile care ajută toți păsările să zboare nu are nici un struț. Mușchii pieptului sunt slab dezvoltați, iar scheletul este destul de fragil, cu excepția oaselor coapsei. Aripile sunt într-o stare subdezvoltată, aproape că nu folosesc struții. Dar picioarele arată înfricoșătoare, au două degete puternice cu creștere crescândă. Ea îndeplinește aproximativ aceeași funcție ca o copita de cai. Vedeți cum arată picioarele de struț în fotografia de mai jos.

De asemenea, ar trebui să vorbim despre pene și în jos. Aceasta este o materie primă valoroasă. Pe corpul păsării, penei crește uniform, se buclează ușor și se încinge. Gât, cap și piept - fără pene. Un bărbat adult are culoarea neagră a corpului și aripile și coada albă. Dar femeia nu arată atât de prezentabilă - este maro, cu o nuanță cenușie, cu pene și aripi de coadă, nu albă de zăpadă, ci o umbră albă mai murdară.

Caracteristicile de funcționare

Datorită pericolului constant în sălbăticie, struții trebuie să țină un ochi atent dacă există vreun pericol undeva în apropiere. Viziunea acestor păsări este excelentă și, de îndată ce amenințarea se întoarce la orizont, păsările de alergător africane decolează până la 70 km / h, iar pașii lor pot ajunge până la 4 metri! Dacă este necesar, struțul va schimba traiectoria mișcării, chiar și fără încetinire. Deja la atingerea vârstei de o lună, struții pot ajunge la viteze de până la 50 km pe oră.

Reproducere și descendenți

Monogamia este un semn distinctiv de struț. Ei aleg un partener de mult timp, cresc împreună tinerii. Cu toate acestea, pot exista mai multe femei și un bărbat adult în familie. Cea mai puternică femeie omoară mai întâi ouăle, le pune în mijlocul cuiburilor și al trapezelor. Aceeași femelă devine cuplu masculin, iar restul se fertilizează. Pentru a-și proteja "doamna" de încălcările altor persoane, un domn este capabil să depășească un teritoriu de 15 km și să conducă toți rivalii din alte pachete!

Cât mai aproape de timpul de împerechere, cu atât mai activă se comportă masculul. Culoarea picioarelor sale se schimbă, el șuieră și atrage în orice fel atenția. Se poate de asemenea face un sunet de tevi, ca un vuiet. După ce au fost depuse ouă, persoanele de sex feminin le-au acoperit în timpul zilei, monitorizând viguros integritatea cuibului și bărbații noaptea. După o perioadă de incubație (de la 35 la 45 de zile), puii se naște. Mai jos puteți vedea o fotografie a unui struț.

Cei mici înșiși sparg cochilia super-durabilă cu ciocul, odihnindu-și picioarele pe peretele opus al ouălui. Pentru a rupe în cele din urmă coaja oului, puiul îl bate pe el cu toată puterea. Din acest motiv, toți copiii se naște cu conuri pe spatele capului, dar dispar rapid. Puiii au deja un strat de puf, se pot deplasa și pot mânca singuri. Deja în a doua zi a vieții, nou-născuții merg împreună cu struțul tată în căutarea hranei.

Până în a doua lună, apar pene tinere, pictate în aceeași culoare cu persoanele adulte feminine. La reprezentanții de sex masculin ai turmei, penele sunt înnegrite numai în cel de-al doilea an de viață. Maturitatea sexuală vine la vârsta de 2 până la 4 ani. Aceste păsări trăiesc aproximativ 75 de ani. Fotografia de mai jos arată un struț adult.

Fapte interesante

  • Un locuitor african mănâncă aproximativ 3,5 kg de furaje pe zi;
  • Aceste păsări nu au dinți, așa că înghite niște pietre mici, astfel încât produsele alimentare să fie digerate mai bine;
  • Ca și cămilele, "alergătorii" africani pot tolera sete perfect, dar iubesc să înoate foarte mult;
  • O lovitură a unui picioruș de struț poate deteriora grav capul unui leu sau poate ucide chiar un animal;
  • Un struț adult poate purta cu ușurință o persoană pe călare;
  • Acum păsările sunt crescute în principal din cauza cărnii și a pielii, precum și din cauza penei;
  • Nu există aproape nici un colesterol în carnea de strut;
  • Grosimea cochiliei de ou este de 0,6 cm;
  • Atunci când colectează un stilou, nu îl trag, ci îl taie mai aproape de bază, pentru a nu face rău;
  • Pene este luată de la persoane mai vechi de 2 ani, în caz contrar penei este considerată a fi de slabă calitate.

Galerie foto

Fotografia 1. Sturturi în iarna în zăpadă Foto 2. Cântare de ouă de struț Fotografia 3. Barbatul din Estul Africii de Est

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Vizionați videoclipul: Black Marlin: The Fastest Fish on the Planet. Ultimate Killers. BBC Earth (Mai 2020).

Загрузка...

Загрузка...

Categorii Populare