Păpușă africană

Pin
Send
Share
Send
Send


Specul african (numit și râul) este diferit de porcul obișnuit. A primit numele din cauza vegetației de pe față și a ciucurilor de pe vârful urechilor. Locul ei de viață, aspectul și caracterul sunt diferite de speciile cunoscute ale acestor animale. Și acest lucru este de înțeles, este sălbatic. Și locuiește în Africa de Vest și Centrală. Nu-i place deșertul, îi place să fie lângă o băltoacă, un iaz sau un râu. Se găsește în pădure și în savană. Pachetele sunt agresive, atacă și chiar distrug adversarii.

Ciucure porc

Porcul de porc este destul de mic. Nu mai mult de un metru și jumătate în lungime, 55-80 cm - înălțime la greabăn. Greutatea sa nu depășește 80 kg. În ciuda dimensiunii sale, este puternic, activ și rapid.

Pictura în formă de pană a acestei frumuseți este neagră. Este decorat cu arsuri laterale, iar in jurul ochilor este o margine alba. Atât porcii și vierii au canini ascuțite, cât și pe ambele fălci. Ca și colții mici, îi ajută în vânătoare și apărare. Bărbații au coline de oase (negi) asemănătoare cu coarnele dintre ochi și purcei.

Acest porc african a fost numit pentru părul lung pe părțile laterale ale botului și urechile mari, ascuțite, cu pară lungă de păr alb și negru la capete. Arată ca niște perii.

Pielea are o nuanță roșu-maronie, de-a lungul coamei rulează o bandă albă. În momentul de pericol, pieptenele de păr stau la capăt pentru ca porcul să pară mai mare și mai formidabil. Coada lungă (40-45 cm) fără păr, asemănătoare cu cea a morcovului, se termină și cu o perie.

Totul este util, care a intrat în gura lui

Porcul de păr, ca și ceilalți membri ai genului său, este omnivor. Sunt bucuroși să mănânce toate părțile plantelor, să mănânce insecte, nu vor trece de carouri. Există dovezi că ei devorează pe tinerii altor animale (atât sălbatice cât și interne), și chiar câini care păzesc locuința umană. Se formează regimul de porcine:

  • din rădăcini și tuberculi;
  • fructe;
  • fructe de pădure;
  • insectele adulte și larvele lor;
  • a căzut.

Noaptea, porcii uneori distrug câmpurile de porumb, arahide și alte plante agricole.

Anterior, inamicul natural al animalului era un leopard, dar omul la alungat, iar acum numărul de porci de porc crește. Acest lucru este foarte dezgustat de țăranii care încearcă să limescă porcii africani în toate modurile posibile. Au încercat chiar să îmblânzească, dar porcii adulți au o dispoziție vicioasă și vicioasă, iar pentru a aduce copiii este supărător.

Porcine de reproducere

Porcii din râul african trăiesc în grupuri de 12-15 persoane. În cap - un bărbat adult. Acest patriarh însoțește mai multe femei, le protejează și le protejează pe copii.

Porcii cisteurieni produc pui în fiecare an, cel mai adesea în toamnă sau iarna. Cel mai mare număr de porci născuți în noiembrie și februarie. Sarcina scroafă durează 120-130 zile. Dă naștere de la 1 la 6 (în medie, 4) purcei.

Înainte de naștere, un cuib de porc "viet", care este mai mult ca o fân. În câteva ore după naștere, bebelușii îi pot urma mamei. Toți membrii familiei adulți se ocupă de ei. În primul rând, tânărul se hrănește cu laptele matern, de la 2 la 4 luni, apoi trece la mâncarea obișnuită a ambalajului. Animalul atinge maturitatea sexuală în doi sau trei ani. Un porc sălbatic trăiește în sălbăticie timp de 15-20 de ani.

Viața comunității

Puii de tip cisturian preferă stilul de viață nocturn. În timpul zilei, se ascund în locuri izolate. De regulă, urmele lor săpate în pământ sunt camuflate în păduri dense. Adesea, paturile sunt conectate printr-un sistem de căi și tuneluri.

Fiecare familie deține teritoriul aflat sub controlul său. Granițele proprietăților familiale sunt marcate. Ciorchinii lasă zgârieturi pe trunchiurile copacilor. După ce mistrețul african a frecat o piatră mare, secrețiile din glande vor rămâne pe ea. Acesta este un semn pentru străini - a mea, nu vă loviți.

În căutarea hranei, porcii africani kosteuhie merg destul de departe, făcând treceri de câțiva kilometri.

Când un pachet este atacat, animalele preferă să fugă. Dar dacă lupta este inevitabilă, ei se luptă violent. Luptele se întâmplă atunci când se luptă pentru conducere în cadrul familiei. Bărbații încearcă să-și poloneze botul celuilalt, să bată coada adversarului. Risuperatul pierde statutul.

Îți plac pensulele? Cum ar fi.

Arătați articolul prietenilor dvs. și scrieți-le în comentarii, ați fi ajuns la acest porc?

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Vizionați videoclipul: Cum plâng copii africani (Decembrie 2021).

Загрузка...

Загрузка...

Categorii Populare