Savana africana - acasa pentru struti

Pin
Send
Share
Send
Send


Din punct de vedere științific, astăzi există o singură specie de struț - african. Ei o spun că, spre deosebire de speciile strâns legate, nandu și emu, ele trăiesc în natura continentului african. Aflați mai multe despre locul în care trăiește struțul, aflați acum.

Habitat de struți

Habitatul celor mai mari păsări de pe Pământ acoperă câmpiile din Africa și Orientul Mijlociu. Anterior, au fost găsite și în Mesopotamia, în Persia, în India, în Asia Centrală și în Arabia, totuși, din cauza vânătorii în aceste zone, populația lor a dispărut practic. În special, viziunea Orientului Mijlociu este complet dispărută.

Desigur, datorită faptului că struții de astăzi sunt domesticiți și crescuți în mod activ pe fermele de păsări speciale, numărul lor a crescut dramatic în multe părți ale lumii. Prin urmare, ele se găsesc deja pe aproape toate continentele, cu excepția Antarcticii. Cu toate acestea, habitatul speciilor sălbatice este exclusiv Africa.

În prezent, există mai multe tipuri de struți africani:

  • cu gât și picioare roșii - trăiesc în estul continentului;
  • cu gâturi și picioare albastre - trăiesc în nordul Kenyei, în Etiopia și Somalia;
  • cu gâturi și picioare gri - locuiește în sud-vestul Africii.

După cum puteți vedea, acești campioni din cursa locuiesc în aproape toate zonele, cu excepția părții de nord și a deșertului Sahara.

savană

Ostricele, datorită naturii lor, precum și nevoia de a alerga rapid, aleg în principal săderea ierburilor pentru viață, precum și pădurile mici. Câmpie - un loc minunat pentru reproducerea și susținerea lor. Mai mult decât atât, pe suprafețele plane și plane din săvană sunt foarte vizibile prădătorii. Acesta este motivul pentru care pădurile dense, locurile mlaștine, precum și deșerturile cu nisip virgin pe care aceste păsări încearcă să le evite.

Pe câmpiile ierboase, aceste păsări trăiesc în turme mici, uneori numărul acestora poate ajunge până la 50 de persoane. Dar cel mai adesea numărul de păsări nu depășește 15-20 persoane. Ostriches sunt pășunat, împreună cu numeroase turme de zebre și wildebeest. O astfel de companie de erbivore ca un pene mare.

Deșertul

Deșertul nu este cel mai bun loc pentru a trăi un struț, ei nu locuiesc în Sahara. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că este foarte incomod de a alerga de-a lungul nisipului unei păsări. Și pentru a dezvolta viteză mare este o condiție extrem de necesară pentru alergătorii de struț. Cu toate acestea, foarte des, în special în timpul incubării ouălor, acestea pot fi văzute pe teritoriul semi-deșerturilor cu sol solid și râuri mici.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Vizionați videoclipul: Pensiunea La Struți (Iulie 2020).

Загрузка...

Загрузка...

Categorii Populare