Diverse râuri liniștite și frumoase - rațe sălbatice de scufundări!

Surprinzător de frumoasele locuitori ai mlaștinilor și râurilor - scufundarea cu rață, este un tip special de păsări de apă. Mai mult decât atât, există multe specii de astfel de păsări în natură și toți surprind cu culorile lor. Să aflăm mai multe despre cum arată astfel de rațe și cum diferă acestea.

Cine sunt scufundări?

Subfamilia de rațe reale are un așa-numit trib - o categorie între familie și gen, care include rațe de scufundări. Păsările de dans trăiesc în principal în emisfera nordică, cea mai mare populație locuiește în America de Nord. O caracteristică caracteristică a acestor păsări de apă este modul de extragere a acestora - cu ajutorul scufundărilor. De aici și numele tribului.

Tipuri de păsări de scufundări

În interiorul categoriei, rața de scufundări este împărțită în patru alte subspecii: rațe alb-negru, rațe roz-cap și marmură. Aceste păsări sunt foarte atractive, îngrijite, au un penaj plin de culoare (cu excepția cărămizilor) și se remarcă remarcabil printre peisajul natural al râului.

rândul său, negru

Aythya sau negru-nas - un gen de păsări aproape în aparență pentru a scufunda. Uneori se numesc scufundări, ceea ce se poate vedea prin citirea numelor unor păsări din acest gen. În exterior, sunt îngrămădite, de dimensiuni mici, au un cap destul de mare și un gât scurt. Billul este negru sau gri, picioarele sunt gri închis, cu membrane din piele. Semnul principal al tuturor subspecii este prezența unei benzi luminoase pe ambele aripi.

Cherneti place să petreacă timp pe apă, se pot scufunda în plin sau în jumătate atunci când scufundări. Terenul este vizitat rar. Până în prezent, există cinci soiuri de negru care trăiesc în Rusia: cu capul roșu, cu ochi albi, și scufundări Baer; Există, de asemenea, o scufundare americană, care în Rusia se găsește doar într-un interval de timp. Alte specii de gâscă neagră: guler, Noua Zeelandă, marea mică, scufundări cu capul roșu, australian și Madagascar.

scufundările

Dropurile de rahat din genul Netta diferă în mărime medie, de asemenea în cap mare și gât scurtat. Stați jos în apă, hrană, în principal datorită scufundărilor. Mărimea acestor păsări este mai mică decât mării de rață, culorile depind de specie. Există scufundări roșii, cu ochi roșii, pampas. Greutatea unei pasari este de aproximativ 900 de grame. Bărbații sunt întotdeauna mai luminoși decât femelele și au o dimensiune mai mare.

Acest subspeci al rațelor trăiește în special în taiga și stepa pădurilor din Rusia, în zone climatice temperate. Barbatul are un cap luminos colorat, piept luminos. Femela este mai mult ca o rață obișnuită. Puteți vedea cum arată o scufundare în fotografia de mai jos.

Rozeta cu capul roz

Această pasăre de apă este considerată neoficial ca specie dispărută, în primul rând pentru că a fost văzută ultima oară în viață în 1945. Ornitologii au efectuat căutări multiple care nu au evidențiat existența unor rațe cu capul roz. Cu toate acestea, unii cercetători încă mai cred că pasărea trăiește în Myanmar, în mlaștinile inaccesibile oamenilor din partea de nord a regiunii. Figura de mai jos arată dracii și rața acestei specii.

În exterior, aceste păsări arată foarte strălucitoare. Barbatul are un cap roz, cioc si gat, femela are doar gat roz si cap. Sfârșitul penei pe aripi este alb. Dimensiuni în lungime, în medie, de la 41 la 43 cm. Rahadele cu înălțime de culoare roz, cuibăresc în principal în iarbă, așează 7 ouă de culoare albă. În Rusia nu s-au înregistrat astfel de persoane, zona de habitat predominantă este India, Nepal, Bengal, Myanmar și Bangladesh.

Marble Teal

Ducă cu aspect plin de rață, cu un penaj gri, neclar. Greutatea unei persoane adulte atinge 600 de grame, iar bărbații și femela sunt colorați la fel. Tonul penei este gri maroniu, cu patch-uri mai ușoare. Zona de distribuție este foarte largă: întreaga Asia Centrală, India, Spania, Rusia. Natura acestor păsări este calmă, inactivă și liniștită. Coada în momentul înotului pe apă este înălțată, se scufundă adânc și, uneori, poate decola pe copaci.

Terenul favorit - lacuri cu stuf, arbuști de pe coasta rezervoarelor. Această pasăre hibernează mai des pe rezervoare mari, fără îngheț. Numărul de tealii este în prezent în declin rapid. Motivul este vânătoarea pentru ei și distrugerea unor mici rezervoare sălbatice cu vegetație densă, în care vițeii pot trăi și ridica urmașii.

Загрузка...

Загрузка...

Categorii Populare