Coroana porumbelului - de neegalat frumos

Pin
Send
Share
Send
Send


În pădurile dense din insula Noua Guinee trăiesc porumbei surprinzător de mari, gigibili, dar precauți. În exterior, ele doar seamănă vag cu membrii familiarizați ai familiei. Dimensiunea corporală încoronat porumbel mai mult ca o curcan, și frumusețea și neteda - pe păun. De unde a venit această rasă uimitoare și se reproduce în incinte? Aflați cele mai interesante informații și vedeți fotografii cu coroane de porumbei împreună cu noi.

Prezentarea generală a rasei

Creste rasa este reprezentata de trei specii de caracteristici similare: piept de castane, fan-bearing si cap albastru. Cea mai frumoasă tufă au înființat persoane încorporate. Ele pot fi văzute în fotografia de mai jos. Cel mai mare dintre cei încoronați este albastru. Castan, judecând de la nume, diferă de rudele în culoarea penei.

Doves cu o coroană neobișnuită de pene pe capul lor se găsesc numai pe insulele din apropierea Noului Guinee și pe coastele sale. În habitatul său natural, această rasă de păsări nu are practic dușmani. Reprezentanții rasei încoronate au o greutate destul de mare, cu aripi insuficiente, astfel încât fiecare zbor este însoțit de zgomotul aripilor și pare să fie dat greu. Porumbelul încoronat nu trăiește singur, numai în grupuri de 2-10 persoane. Păsările din această specie trăiesc în medie 15 ani, dar pot ajunge la 20 de ani.

Frumoasa trunchiul a fost motivul pentru care porumbelul a devenit prada dorită de braconieri. Izgonirea ilegală a condus la dispariția aproape completă a speciei de porumbel încoronat. În total, nu există mai mult de 10.000 de reprezentanți maturi ai rasei din întreaga lume.

origine

Nu se știe cu certitudine cum a apărut o specie neobișnuită de porumbei pe insule. Cu toate acestea, studii de material genetic au arătat că dodo și pustnicul sunt strămoșii tuturor celor trei specii de porumbei încoronați. James Stevens în opera din 1819 a fost descris pentru prima dată porumbelul încoronat. În timpul secolului al XIX-lea, femeile încorporate au atras cercetători naturali din întreaga lume. Aspectul castanului încoronat a fost descris în detaliu în 1867 de către germanul Otto Finsch.

apariție

Datele externe coroana porumbelului are un adevărat regal. Un cap mic, cu un cioc alungit, îndoit la capăt, este încoronat cu un buzunar luxos de pene neobișnuite, plasat într-un ventilator. Este de remarcat faptul că, spre deosebire de multe alte păsări, porumbeii poartă această creastă numai în poziția îndreptată.

Apariția tuturor reprezentanților rasei coroanei este remarcabilă, remarcabilă și memorabilă. Acestea au un corp mare, dimensiunile cărora au o lungime de 85 cm și o masă de 3 kg, picioarele înalte, subțiri, penajul luminos și trunchiul nemodificat.

O atenție specială merită culoarea păsărilor. Cojile cochete ale aripilor lor sunt deosebit de interesante. Mai multe pene medii sunt mai lungi decât celelalte, iar capetele lor sunt vopsite în alb și tivite cu negru. Acest porumbel, așa cum se cuvine, este publicat doar în mănuși de culoare albă de zăpadă, rolul cărora este executat cu succes de aceste pene neobișnuite. Culoarea strălucitoare nu este constantă chiar și în cadrul aceleiași specii. Deci, printre ardezie-albastru în formă de fan și albastru-crested, puteți găsi, de asemenea, albastru-negru.

Veeronosny

Un model în formă de fan este considerat unul dintre cele mai frumoase porumbei din întreaga familie. Pene de pe tufa lui sunt acoperite cu o barbă sfenoidă, cu un margine neagră sau albă de-a lungul marginii. Corpul său inferior este de obicei în tonuri roșu-maro, aproape de saturate, întunecate. Vârful este albastru orbitor, cu note de gri, albastru și negru.

Albastru-piept și castane Subspecies

Culoarea subdomeniilor nu mai puțin frumoși cu albastru cocoș este oarecum diferită, dar, în general, schema este similară. Corpul inferior este predominant maroniu maroniu, nuanțe de castan. Dar zona de maro, spre deosebire de forma în formă de ventilator, atinge umerii. Gâtul și capul sunt aceleași de albastru-argintiu, asemănător cu cel al unei rude cu un chuf chic. Chipul însuși din această specie este mai pufos și mai delicat, dar nu are barbă în formă de pene și o abundență de culori în penaj.

Reprezentanții castanelor sunt foarte asemănători cu rudele lor, dar se remarcă printr-o culoare mai mică și mai mică. Sânul acestei păsări este castan, iar aripile sunt maro sau roșiatice. Uitați-vă la un bărbat atât de frumos de castan în castanul de mai jos.

alimente

În natură, toate coroanele încoronate se hrănesc exclusiv pe pământ, alegând fructe căzute în cădere, fructe de pădure, semințe și frunze proaspete. Porumbeii iubesc să mănânce melci mici, viermi, păianjeni și alte nevertebrate. Spre deosebire de pietrele care trăiesc în latitudinile noastre, capul încoronat nu bifă frunze și ramuri pe pământ cu ciocul, colectând doar ceea ce este deasupra.

Păsările trăiesc în principal în păduri umede sau în zone umede și în zone parțial inundate. În aceste locuri este suficientă mâncare adecvată. În captivitate pentru păsări organizați cuști spațioase în camere calde. În grădinile grădinilor de porumbei încoronați, se hranesc avocado, hrană specială pentru păsări tropicale și larve de grunt. Când cresc în captivitate, este necesar să oferim acestei păsări o dietă variată, incluzând diverse graminoide, larve și nevertebrate.

reproducere

Perioada de împerechere a acestor păsări este în mijlocul toamnei. Porumbelul încoronat devine matur sexual la vârsta de 2 ani. Simbolul bărbatului arată foarte elegant și este însoțit de un sunet care amintește de tambur. Bărbații nu sunt agresivi, dar la vederea unui concurent în timpul dansului ridică o aripă și o coadă, pregătindu-se pentru luptă.

Porumbeii acestei rase își construiesc cuiburile foarte înalte în copaci, nu mai puțin de 6 metri de pământ. Pe ramurile groase de la baza trunchiului, ele aranjează o platformă de ramuri și bastoane, pe care construiesc un cuib de lăstari de ferigi. Femela pune 1-2 ouă și rămâne în cuib numai pentru noapte. Tatăl viitor fericit o înlocuiește.

Puii au fost hrăniți cu 3-10 zile cu un lichid secretor special și apoi au adus ciocul de hrană "adultă". Tânărul porumbel își face primul zbor la 2 luni, dar pentru încă o lună rămâne în grija părinților săi. Reproducerea porumbeilor încoronați și în captivitate poate fi realizată dacă sunt create condițiile necesare și un cuib este construit dintr-un coș mare de răchită. Trebuie să fie căptușită cu frunze și ramuri.

Galerie foto

Fotografie 1. Porumbelul albastru de ardezie Fotografie 2. Barbat cu coroana albastra, cu un ventilator pufos pe cap Foto 3. Frumos bărbat furios în pădure Fotografia 4. Porumbeii castanelor de mers pe jos

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Загрузка...

Categorii Populare